Na járen trainingen verzorgen, mooie consultancy klussen en mijn eigen online business, heb ik besloten dat ik weer ‘met mijn poten in de modder’ wil staan.

Vanaf 1 februari ben ik betrokken bij de duurzame scale up “Boeren van Amstel“, een corporatie van 20 boeren die hun melk, yoghurt en kwark leveren in een straal van 10 kilometer rond Amsterdam. Zo wordt het milieu gespaard en krijgt de consument lekkere en eerlijke zuivel uit de weilanden die hen omringen.

De winst van dit commerciële initiatief wordt via een puntensysteem verdeeld onder de boeren die daarmee hun weilanden kunnen onderhouden ten gunste van de weidevogels.

Betrokken zijn o.a. het Nationaal Groenfonds,de Vogelbescherming, Wij.land, de Rabobank, Friesland Campina, Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling, ANV De Amstel en Collectief Noord-Holland Zuid. Deze organisaties geven vorm aan het natuurbeheer door de agrariërs.

Ik ben blij en trots dat ik op mijn manier een bijdrage kan leveren aan een duurzame toekomst en de natuur die mij direct omringt.

Categorieën: Scale up

Geef een reactie