1 december 2018

Vandaag hebben we de eerste video ge-edit en ik moet zeggen: ik heb er super veel van geleerd en ben erg trots (nu al) op het resultaat. Ik heb de video meteen op Youtube gezet en er 3 backing tracks bij gedaan, daar weer een afspeellijst van gemaakt en die heb ik weer op mijn site gezet šŸ˜‰

Zie hieronder de eerste video!

16 november 2018

Vandaag ben ik me Mano de studio ingedoken en hebben we diverse test opstellingen gedaan en geĆ«xperimenteerd met geluid en licht. Verder hebben we vier video’s opgenomen. De teksten van de uiteindelijke video’s schrijf ik weer uit en stuur ik door naar de voice over die ze gaat inspreken.

26 oktober 2018

Al weken, maanden, jaren wil ik de internationale markt betreden met mijn online gitaarles concept. Probleem is echter dat ik niet in een internationale IP (intellectual property) strijd wil komen met diverse muziekmaatschappijen en daar een oplossing voor zoek.

Die oplossing heb ik nu (denk ik) gevonden. Zaterdag 17 november ga ik de studio in om mijn pilot op te nemen en te testen. Ik kan en wil je er eigenlijk niet meer over vertellen dan dat ik niet kan wachten tot het zo ver is Ć©n dat ik diverse partijen heb aangehaakt om aan de slag te gaan.

Zover zijn we echter nog niet, omdat mijn startup nu echt in een scale up fase is beland, ga ik ook met investeerders aan de slag om te kijken of we snel stappen kunnen zetten.

Daarnaast werk ik ondertussen samen met een aantal zeer interessante partners die veel marktbereik dan wel marktkennis hebben.

Het idee is, zoals altijd bij mij, weer heel groots en massief maar het is ook in kleine partjes op te hakken dus super schaalbaar.

Ik hou je op de hoogte!


Geef een reactie