Al weken, maanden, jaren wil ik de internationale markt betreden met mijn online gitaarles concept. Probleem is echter dat ik niet in een internationale IP (intellectual property) strijd wil komen met diverse muziekmaatschappijen en daar een oplossing voor zoek.

Die oplossing heb ik nu (denk ik) gevonden. Zaterdag 17 november ga ik de studio in om mijn pilot op te nemen en te testen. Ik kan en wil je er eigenlijk niet meer over vertellen dan dat ik niet kan wachten tot het zo ver is én dat ik diverse partijen heb aangehaakt om aan de slag te gaan.

Zover zijn we echter nog niet, omdat mijn startup nu echt in een scale up fase is beland, ga ik ook met investeerders aan de slag om te kijken of we snel stappen kunnen zetten.

Daarnaast werk ik ondertussen samen met een aantal zeer interessante partners die veel marktbereik dan wel marktkennis hebben.

Het idee is, zoals altijd bij mij, weer heel groots en massief maar het is ook in kleine partjes op te hakken dus super schaalbaar.

Ik hou je op de hoogte!@


Geef een reactie