Wat doe je als je geen marketing budget hebt en toch media aandacht wilt? Dan bedenk je een actie waarvan je zeker weet dat je die media aandacht gaat krijgen!

Nadat we het voor elkaar hadden gekregen dat de zuivel van Boeren van Amstel van 4 supermarkten naar meer dan in 200 supermarkten rondom Amsterdam verkrijgbaar was, wilden we dat natuurlijk aan iedereen in Amsterdam laten weten.

michel penterman
Met Joris Bijdendijk, Laurens Ivens, Barbara Baarsma en Michel Penterman

We bedachten dat we met een armada aan boten via de Amstel de stad ’terug zouden veroveren’. Daar zat natuurlijk een dubbele boodschap in: in de stad is alleen maar zuivel te verkrijgen dat vooral niet uit de stad komt én de fabriek van de Boeren van Amstel staat in Ouderkerk vlak bij de plek waar vroeger het huis van de Heren van Amstel stond. En zoals iedereen weet, is Amstelredam dus ooit ontstaan in.. Ouderkerk!

Hoe dan ook, vooral de optocht van boten in V formatie was indrukwekkend en trok de aandacht van de media. Met de wethouder Laurens Ivens erbij, Barbara Baarsma van de Rabobank en chef Kok Joris Bijdendijk wat het plaatje compleet!

https://www.parool.nl/ps/gelukt-melk-uit-de-regio-heeft-weg-naar-de-grote-supermarkt-gevonden~b8a8274e/

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/11/27/met-een-pak-melk-de-gruttos-helpen-overleven-a4021363

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie