Vorig jaar kreeg ik goed nieuws. Een aantal jaren geleden begeleidde ik namelijk het ANWB Auto Advies Team bij het vormen van een community en de digitalisering van de vragen van ANWB leden. Samen met Lectric Internet Opleidingen verzorgde ik een uitgebreid traject waarbij we het Auto Team transformeerden naar een Online Expert Team.

Binnen de ANWB was dit het eerste project waarmee online vragen gesteld en antwoorden gegeven konden worden, wat later leidde tot het veel bredere ANWB Expert Team.

Ondertussen is de site 6 miljoen keer bezocht en is de meest populaire vraag 144.000 keer bekeken.

En.. deze mooie quote ontving ik onlangs van één van mijn opdrachtgevers destijds..

Het is eigenlijk best wel jammer (vind ik altijd) dat je na zo’n traject niet meer actief mee krijgt hoe het verder is gegaan. Ik vind het een eer dat ik ‘aan het begin’ heb mogen meewerken!

Categorieën: Startup

1 reactie

Learnings uit 10 jaar leerzame online communities bouwen – Michel Penterman.com · oktober 17, 2018 op 10:15 am

[…] ANWB auto experts, het eerste digitale ‘vraag en antwoord’ […]

Geef een antwoord